Algemeen intakegesprek

Wat is een algemeen intakegesprek?

Weet u niet goed bij wie u het beste terecht kan voor uw klachten of vragen? Dan kan u eerst langskomen voor een algemeen intakegesprek.

Alle aspecten van gezondheid (fysiek, mentaal, invloed van omgevingssystemen,…) worden hier holistisch overlopen, bevraagd en onderzocht waarna er gericht doorverwezen kan worden.

 

Werkwijze en verloop

Allereerst wordt er naar het verhaal en de klacht van de patiënt geluisterd, waarna er een hele reeks vragen beantwoord moet worden. Deze vragen zijn er om de hulpvraag zo goed mogelijk te kunnen kaderen. Daarna zal er in de meeste gevallen ook een algemeen lichamelijk onderzoek volgen.

We willen een idee krijgen over de fysiek toestand van het lichaam, de mentale en emotionele belasting/belastbaarheid en over het functioneren van de persoon binnen zijn verschillende omgevingssystemen (gezin/relatie, werk, sociaal).

 

Tarieven

Een intakegesprek kan gemakkelijk een uur duren en kost 70€

 

Afspraak maken?

Afspraken worden liefst online gemaakt (kies ‘algemene intake‘) of per mail of telefonisch:

Farah Meysmans: farah@hetappel.be , +32 485 729 768

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn, gelieve dan een bericht in te spreken, een sms of mail te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien je de afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

Farah Meysmans

Medeoprichtster Het Appèl, Osteopaat DO

1. Maak uw afspraak online en klik op ‘algemene intake
2. Stuur een mail naar farah@hetappel.be en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
3. Telefonisch op : +32 485 729 768