Bewustwordingscoaching

Joke Segers

Bewustwordingscoach

Aanbod

Je kent het ongetwijfeld: na een stresserende periode op het werk zitten je nek en schouders muurvast. De link tussen je mind en je lichaam is heel duidelijk. Om je goed te voelen in je lichaam, moet het ook mentaal goed met je gaan.

Maar het is niet altijd even simpel. Want misschien herken je ook dit: Je hebt het diploma, de job, het huis, de relatie… Je hebt alles gedaan volgens het boekje, zoals het hoort. Maar je voelt dat er iets niet klopt. Je bent moe van het moe zijn, de chaos, de rush… Je voelt je vastgeroest, onbegrepen,
ongelukkig. Je verlangt naar een oplossing voor je fysieke klachten. Je verlangt naar meer rust, meer verbinding, meer voldoening, meer geluk.
Ik kan jou daarbij helpen. Ik geloof dat jouw lichaam alle informatie bezit die jij nodig hebt. Alleen ben je die connectie met je lichaam kwijt. Mijn missie is om dat vertrouwen in je lichaam, in jezelf, te herstellen. Ik leer jou om jezelf beter te begrijpen, meer zorg te dragen voor jezelf en verantwoordelijkheid op te nemen voor jouw persoonlijk welzijn. Ik leer je vertragen. Accepteren van wat er is, zodat er ruimte kan komen, ruimte voor wat je echt wil in je leven. Zodat je opnieuw aan het roer kan gaan staan van jouw leven, geluk en gezondheid.

Aanpak

Kennismakingsgesprek

Iedereen is anders. Ieder leven is anders. Daarom starten we met een gesprek waarin we kennis
maken met elkaar. Ik luister naar je verhaal, je ervaringen en je vragen. Zonder oordeel of
vooroordeel. Ik creëer voor jou een veilige omgeving. Op basis van dit gesprek beslissen we of we
samen aan de slag gaan.

Coachingtraject

In jouw persoonlijk traject staan zelfzorg, zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap centraal. We stellen haalbare doelen voorop en werken er samen naartoe. Een traject is nodig omdat we bij jou een proces in gang zetten. En dat proces heeft tijd nodig.
Hoe ziet zo’n traject eruit?
Je ontvangt aan het begin een welkomstpakketje met een aantal leuke goodies die je zullen ondersteunen in je proces.
Je volgt 6 coaching sessies van telkens 60 minuten. In elke sessie werken we aan jouw fysiek en mentaal welzijn.
Het is jouw traject, jouw proces. Daarom worden de sessie volledig op jouw tempo ingepland. Ideaal is dat om de 2 weken, al zou het kunnen dat je soms wat meer tijd nodig hebt. Die ruimte kan en mag je nemen.
Het werk stopt niet wanneer je de deur achter je dicht trekt na een coachingsessie. Je ontvangt na elke sessie een e-mail met een samenvatting en oefeningen waarmee jij thuis verder aan de slag kan.
Wekelijks voorzien we een check-inmoment via Whatsapp. Daarin hoor ik graag van jou hoe het met je gaat, wat er goed loopt en op welke hindernissen je nog botst.
Aan het einde van het traject ontvang je jouw persoonlijke relaxatiegids. Een houvast waarop je altijd kunt terugvallen.

Wie ben ik?

Ik ben Joke, 33 jaar, coach en mentor. Burgerlijk ingenieur van opleiding, maar ik besliste om mijn
carrière over een een andere boeg te gooien. Ik liet de zware industrie en de financiële sector achter om mijn passie te volgen: mensen zoals jou ondersteunen, helpen en coachen. Ik gebruik de ervaring van mijn eigen proces, van ingenieur naar coach, van denken naar voelen, om naast jou te kunnen gaan staan. Ik begrijp als geen ander hoe het is om een wandelend hoofd te zijn. En ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om uit je hoofd te raken en terug thuis te komen in je lichaam. Ik heb van mijn rugzak mijn kracht gemaakt en ik ben klaar om aan jouw zijde te staan in jouw proces naar een gelukkigere versie van jezelf.
Benieuwd of en hoe ik jou kan helpen? Boek je gratis kennismakingsgesprek via jokesegers.coachinmailto:jokesegers.coaching@gmail.comg@gmail.com of deze link.

Hebben we een sessie gepland en ben je onverwachts verhinderd? Contacteer me dan uiterlijk 24 uur vooraf via e-mail.

Betalen kan via Payconiq of cash.