Connected Leadership

Connected Leadership

Door Suzanne Tytgat

Doelgroep:

Ondernemers en Leidinggevenden die hun eigen veerkracht belangrijk vinden, zelfzekerder willen leiding geven en het engagement bij hun medewerkers willen aanwakkeren.

Praktisch:

Tekens 2-3u (incl drank en hapje)

Locatie Het Appèl

Inschrijving enkel mogelijk voor het geheel van de 3 lunch-seminaries. Inschrijving na persoonlijke intake waar jouw verwachtingen afgetoetst worden. Meld je aan via de docent Suzanne Tytgat (0484/771.091) voor een persoonlijke intake die bij voorkeur doorgaat on site in jouw bedrijf. Inschrijving daarna via de website van Het Appèl.

Kostprijs:

Workshop met hand-out, syllabus met naslag-literatuur, dranken en 3 lunches inbegrepen €640 excl BTW.

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne Tytgat. Als zelfstandig ondernemer, Arbeids-Psycholoog gespecialiseerd in “duurzaam werken”, ervaren coach en trainer, begeleid ik individuen en teams naar meer balans en werkgeluk. Ik participeerde zelf in diverse HR-rollen aan het bedrijfsleven, zowel internationaal als KMO. Met hart en ziel leid ik nu reeds 8 jaar mijn eigen coaching-praktijk. Ook met trekken en sleuren gezien Covid-toestanden en de complexe maatschappelijke VUCA-wereld.

De tijd is rijp om mijn passie om te ondernemen met aandacht voor de menselijke kant van de zaak, door te geven. Ik maak graag mijn professionele collega-ondernemers wegwijs in het boeiende landschap van self-management, veerkracht, verbinding en emotionele intelligentie – zowel op de werkvloer als in de privésfeer .

Waarom deze lessenreeks?

Zéker als je een onderneming leidt, is het belangrijk duidelijke houvast te hebben op persoonlijk vlak. Alvorens het drukke najaar in te duiken met alle eisen die jou gesteld worden, even tijd nemen voor de mens achter de professional en wat jij nodig hebt. Wat is ook alweer de bedoeling? Je bent ‘talented’ op vele vlakken…., een creatieve duizendpoot waarschijnlijk met een grote verantwoordelijkheidszin en “zin” om te realiseren, maximaliseren, perfectioneren. Hold your horses…

Kijk even vanop afstand en formuleer krachtdadige initiatieven die écht het verschil maken!

  • Pro-actief en actief aandacht geven aan jezelf en hoe je in je werk zit. Wat motiveert je? Wat geeft écht voldoening? Wat staat je te doen inzake je energie-balans en werk-stress?
  • Hoe kan jij als persoon verder ontwikkelen en door jouw “blikverruiming” en nieuwe skills, je bedrijf laten groeien?
  • Inspiratie ophalen voor je communicatie- en leiderschaps-stijl, waardoor je er de dynamiek inhoudt voor jezelf en je medewerkers.

Inhoud van de workshops – wat haal je eruit?

Je krijgt een analyse van je persoonlijke situatie en de mate waarin jouw job je al dan niet gezond houdt. Op basis hiervan werk je een roadmap uit om keuzes en voornemens daadwerkelijk te realiseren en zelfs tot gewoontes te maken (keuzes die te maken hebben met je vitaliteit en veerkracht).

Extra aandacht gaat naar oriëntatie op vlak van jouw persoonlijke waarden en je missie. Je maakt kennis met je positieve “inner-drivers” maar ook je blokkades.

We gaan in vogelvlucht over de waaier van coping-mechanismen om stress te trotseren en je gaat naar huis met een concreet actieplan om jouw persoonlijke stress beter aan te pakken en meer in flow te werken.

Je maakt kennis met leiderschaps-stijlen en een specifiek communicatie-model om medewerkers intrinsiek te motiveren, hun engagement te verhogen en zelf-leidend te maken. Zo kies je om de spirit, sfeer en cultuur binnen jouw bedrijf te beïnvloeden en te bepalen.

Je krijgt een compacte toelichting rond gespreksvoering met medewerkers, feedback geven en coachen op de werkvloer.

Inschrijven bij Suzanne Tytgat 0484/771.091 of op  info@trajecten.be