Connected Leadership

Connected Leadership voor people managers en ondernemers

Door Suzanne Tytgat

Doelgroep:

Ondernemers en Leidinggevenden die hun eigen veerkracht belangrijk vinden, zelfzekerder willen leiding geven en het engagement bij hun medewerkers willen aanwakkeren.

Praktisch:

Tekens 2-tal uur (incl drank en hapje)

Locatie: Het Appèl

Brusselsesteenweg 544

2800 Mechelen

Inschrijven kan hier

Kostprijs:

€340 voor de 2 lunch-seminaries incl syllabus, leadership toolbox  en actieplan rond self-management en work-life balance.

(€240 voor wie in de zorg werkt)

Verwelkoming, koffie en versnaperingen vanaf 10u30. Lichte lunch om 12u.

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne Tytgat. Als zelfstandig ondernemer, Arbeids-Psycholoog gespecialiseerd in “duurzaam werken”, coach en trainer, begeleidt Suzanne Tytgat reeds jaren individuen en teams naar meer balans en werkgeluk. Suzannes passie gaat uit naar “management met aandacht voor de menselijke kant van de zaak”. Suzanne maakt graag leidinggevenden wegwijs in het boeiende landschap van self-management, veerkracht, coaching, emotionele intelligentie en verbindende communicatie- zowel op de werkvloer als in de privésfeer.

Inhoud

“Connected Leadership”: een 2-delig traject voor people managers die

vanuit verbinding en vitaliteit leiding geven en engagement aanwakkeren.

  • 2 middagen positieve oriëntering

Zaterdag 04/03/23 (11u tot 13u) + Zaterdag 11/03/23 (11u tot 13u)

Zéker als je een onderneming leidt, is het belangrijk duidelijke houvast te hebben op persoonlijk vlak. Alvorens het drukke najaar in te duiken met alle eisen die jou gesteld worden, even tijd nemen voor de mens achter de professional en wat jij nodig hebt. Wat is ook alweer de bedoeling? Je bent ‘talented’ op vele vlakken…., een creatieve duizendpoot waarschijnlijk met een grote verantwoordelijkheidszin en “zin” om te realiseren, maximaliseren, perfectioneren. Hold your horses…

Kijk even vanop afstand en formuleer krachtdadige initiatieven die écht het verschil maken!

  • Pro-actief en actief aandacht geven aan jezelf en hoe je in je werk zit. Wat motiveert je? Wat geeft écht voldoening? Wat staat je te doen inzake je energie-balans en werk-stress?
  • Hoe kan jij als persoon verder ontwikkelen en door jouw “blikverruiming” en nieuwe skills, je bedrijf laten groeien?
  • Inspiratie ophalen voor je communicatie- en leiderschaps-stijl, waardoor je er de dynamiek inhoudt voor jezelf en je medewerkers.