Hartcoherentiecoaching bij stress

Katrien geeft enkel de eerste sessie en deze wordt in groep gegeven, de andere 3 sessies geeft ze individueel in haar privépraktijk.

 

Wat is hartcoherentie?

 

Hartcoherentie is een wetenschappelijk gebaseerde methode waarbij we met een eenvoudige ademhalingstechniek het hart in een zodanige staat brengen zodat het hart en het brein in balans zijn. Deze staat van hartcoherentie kan je meten aan de hand van biofeedback apparatuur. Het is een probaat middel tegen burn-out, hyperventilatie en stress. Voor meer uitleg kan je terecht op www.biofeedbacktraining.be.

 

WERKWIJZE EN TARIEVEN

Het traject bestaat uit 4 sessies, om de 2 weken. De eerste sessie wordt hier in groep gegeven. De training wordt stelselmatig opgebouwd. Deze deelname vraagt weinig van uw dagdagelijkse tijd maar wel aandacht en discipline.

Sessie 1 : Groepssessie (beperkt aantal, 1,5u 45€ pp)

De inhoud van deze groepssessie komt overeen met de inhoud van de eerste sessie van de individuele therapie.

De daaropvolgende sessies (2,3 en 4) worden vervolgens op individuele basis gegeven in de thuispraktijk Zemst.

Sessie 2 : Het hart + biofeedback (50 min, 55€ pp)

Sessie 3 : Hormonen + emoties (50 min, 55€ pp)

Sessie 4 : Toepassingen biofeedback (50 min, 55€ pp)

 

VRAAGT HARTCOHERENTIE OEFENEN VEEL TIJD?

Het vraagt dagelijks  2×10 min van je tijd.  Deze korte ademhalingstechniek geeft je een kwalitatieve herstelfase  met een   6 uur durend gunstig effect op lichaam en geest.

Inschrijving via mail, telefonisch of online.

 

HARTCOHERENTIE VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE?

Hiervoor doet u best een persoonlijke aanvraag bij Katrien via onderstaande gegevens:

katrien@biofeedbacktraining.be

 

 

WIE?

 

Katrien Geeraerts (geeft enkel groepssessies in Het Appèl)

Op de vraag wie ben ik en waarom beoefen ik hartcoherentie kan ik je het volgende antwoord geven. Ik ben Katrien, een mama van 42 jaar en leef samen met een toffe partner, drie grote stiefkinderen en een zoontje van 6 jaar. Aan de KUL ben ik afgestudeerd als Licentiaat in de Biomedische wetenschappen en heb ook een opleiding in de medische laboratoriumtechnologie. Ik kan genieten van de kleine wonderen in de wereld – vermits ik een gevoelsmens ben – maar kan ook verdrinken in mijn kleine verdrietjes. Door ten volle en niet altijd even goed gedoseerd te leven -met ups and downs – ben ik ten prooi gevallen aan een burn-out. Een beest dat je lichaam totaal kan verscheuren waardoor het herstel langer duurt dan gedacht. Het is de kracht van hartcoherentie dewelke mij terug nieuw leven heeft ingeblazen. De vermoeidheid en totale uitputting vanwege mijn burnout heb ik door mijn dagdagelijkse oefeningen kunnen ombuigen naar meer veerkracht en energie. Door mijn ervaring met hartcoherentie – het heeft mijn leven en de pijn ‘verlicht’ – wil ik mensen helpen in de begeleiding van deze ademhalingstechniek. Ik wil luisteren naar je verhaal en je meenemen op mijn pad van genezing. Ik zal je coach zijn om samen dit traject te bewandelen.

 

Afspraak maken?

 

Katrien Geeraerts:   katrien.geeraerts@outlook.be    +32 474 982 123 

 

Wanneer een afspraak door de cliënt ten minste 2 werkdagen op voorhand geannuleerd wordt, zal deze niet aangerekend worden. Afwezigheden die niet binnen de 2 werkdagen geannuleerd worden, worden aangerekend.

Katrien Geeraerts

Hartcoherentiecoach

In groepssessie

1. Maak uw afspraak online
2. Stuur een mail naar katrien.geeraerts@outlook.be  en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
3. Telefonisch op : +32 474 982 123

www.biofeedbacktraining.be