Kanker beauty professional

Wat is een kanker beauty professional?

 

Herbalanceringsmassage en schoonheidszorgen voor mensen met Kanker

 

De herbalanceringsmassage is een speciale massagetechniek waarbij zachte strelingen en aanrakingen zonder druk op bloed of lymfesysteem uitgevoerd worden.

Deze massage geeft de patiënt de kans om alles even te vergeten en enkel maar te genieten.  Het algemeen welzijn en welbehagen wordt hierdoor bevorderd (vermindering van angstgevoelens, verbetering van slaapproblemen,…)  en kan op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd

Dit is een (zorg) massagebehandeling die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan het “welbevinden” van de zorgvragers.

Bij het ondergaan van bv. medische behandelingen (o.a. operaties, chemo behandelingen of bestralingen ) welke nodig zijn om het lichaam terug in balans te brengen, krijgt de geest heel wat te verduren op emotioneel vlak. Met deze herbalanceringsmassagetechniek streven we er naar de stressfactoren en het hele emotioneel welzijn te bevorderen. Gevoelens als welbehagen, angst, stress , blijheid werken in op de hormoonhuishouding.

Het is geen standaardbehandeling en deze techniek zal steeds op de zorgvragers afgestemd worden.

 

 

Met wat kan ik bij de kanker beauty professional terecht?

 

  • Massage tijdens en na de kankerbehandelingen
  • Burn-out
  • CVS – Chronisch vermoeidheidssyndroom
  • Fibromyalgie
  • Hoofdpijn en migraine
  • Stress en spanningen
  • Vermoeidheid
  • Gelaatsverzorging aangepast aan kankerpatiënten
  • Make-up bij kankerpatiënten

 

 

Werkwijze

 

Bij een eerste sessie doen we een intake gesprek om een goed beeld te krijgen van de klachten waarmee u komt. De massage en verzorging worden steeds op maat en in overleg met de klant besproken.

De massage kent geen enkele contra-indicatie en is toepasbaar bij elke persoon.

 

Afspraak maken?

 

Afspraken kunnen gemaakt worden per mail of telefonisch:

Jacobs Renata : info@zennafi.be, +32 474 82 75 07

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn, gelieve dan een bericht in te spreken, een sms of mail te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien je de afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

 


 

Tarief, terugbetaling en de Care Card

 

Herbalanceringsmassage;

60 min.                        € 60

30 min.                        € 30

 

Gelaatsverzorging;

50 min.            € 50 (te boeken vanaf januari 2018)

 

Make-up;

40 min.                        € 45 (te boeken vanaf januari 2018)

 

Sommige ziekenfondsen geven een eenmalige terugbetaling voor massage. Hiervoor moet je het  formulier van je ziekenfonds laten invullen en binnenbrengen.

 

De Lotus Care Foundation verzamelt fondsen die worden omgezet in CareCards, ten behoeve van mensen met kanker. Deze care card kan cadeau gedaan worden voor een deugddoende en ontspannende verzorging of massage.  Deze carecards kunnen aangekocht worden via mij door een mail te sturen of rechtstreeks bij de Lotus Care Foundation

http://www.lotuscarefoundation.be/

Renata Jacobs

Kanker beauty professional

1. Stuur een mail naar info@zennafi.be en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
2. Telefonisch op : +32 474 827 507

www.zennafi.be