Massagetherapie

Aanbod en prijzen

 

  • Volledige ontspanningsmassage €90 (90min)

Hierbij wordt zowat elke spier en pijnpuntje in het fysieke lichaam op een aangename wellnessmanier gemasseerd en losgewerkt, zodat zowel lichaam als geest lichter aanvoelen en in een staat van totale ontspanning verkeren. Hoofdpijn en vastzittende spieren zijn verleden tijd. Intensiteit wordt aangepast aan jouw specifieke wensen. (Nadruk: ontspanning, werkt letterlijk bij iedereen ontzettend goed)

  • Kortere ontspanningsmassage €60 (60min)
  • Lomi lomi samudra massage €60 (60min)
Volledige lichaamsmassage waarbij de nadruk ligt op masseren met de onderarmen. Ook zeer ontspannend en er wordt iets diepgaander gewerkt op knopen in de spieren. Kadert eveneens in wellnessmassages, kan zacht of met meer druk worden uitgevoerd naargelang jouw wensen.
  • Therapeutische massage €90 (90min)
Gedeeltelijke lichaamsmassage met ruime tijd voor een gesprek. Doordat het lichaam verbonden is met de geest, komen er emoties en vastzittende patronen naar boven bij deze massagevorm. Ik geef net aandacht aan de pijnpunten waarvan ik voel dat ze om heling vragen. Het spreekt dan ook voor zich dat ik graag naar jou luister om die zaken te uiten en daar samen aan te werken naargelang jouw noden (massagetherapie op z’n best).

 

Gita Rubens

Massagetherapeut, coach

donderdag en vrijdag op afspraak

1. Maak je afspraak via mail gita@jaya-gita.com

2. Of telefonisch +32 479 26 22 44

Meer info? klik hier