Osteopaat Marie Noyen

Wie ben ik?

 

 

Mijn naam is Marie, ik ben geboren in Groningen (Nederland) en opgegroeid in Mechelen. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Ik groeide op in een medische familie met een arts en tandarts als ouders. Gedreven door mijn holistische visie op het menselijk bestaan en mijn voorkeur voor manuele therapie besloot ik in 2006 om osteopathie te studeren aan de International Academy of Osteopathy in Gent.

Als osteopaat trachten we de verschillende factoren te identificeren die bijdragen tot het ontstaan van een probleem. Het is inspirerend om de oorzaak van een klacht te zoeken door het hele lichaam te onderzoeken. Iedere patiënt is uniek en daarom is het een uitdaging om de beste aanpak en de meest geschikte behandeling te vinden voor die persoon.

Voornamelijk behandel ik volwassenen met rug-, bekken-, nek-, hoofd-, en spierklachten via structurele, viscerale en craniale technieken om zo het lichaam diep los te maken en te ontspannen. Mijn bijkomende specialisaties zijn baby’s en kinderen, zwangere vrouwen  en dry needling voor musculaire klachten.

Meer info vind je op: www.noyen-osteopathie.be.

 

Met welke klachten kan u bij mij terecht?

 

  • Nek- en rugklachten
  • Spier- en gewrichtspijnen
  • Klachten bij het sporten
  • Krampen en reflux bij baby’s
  • Voorkeurshoudingen
  • Huilbaby’s
  • Specialisatie Dry Needling

 

Werkwijze osteopathie

 

Bij een eerste sessie doen we een uitgebreide anamnese om een goed beeld te krijgen van de klachten waarmee u komt maar ook van uw medische historiek.

Indien u RX foto’s, uitslagen van een CT-scan of MRI in uw bezit heeft, breng deze gerust mee.

Na de anamnese volgt er een globaal onderzoek van het lichaam en de behandeling van de gespannen of vaste zones.

 

Afspraak maken?

 

Afspraken worden liefst online gemaakt of per mail of telefonisch:

marie@hetappel.be

+32 473 385 734

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn, gelieve dan een bericht in te spreken, een sms of mail te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien je de afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

 

Tarief en terugbetaling osteopathie

 

Een behandeling duurt tussen 35 en 45 minuten en kost 55 euro. Je ziekenfonds komt voor 10€/behandeling tussen in de kosten en dat voor 5 of 6 keer per kalenderjaar.

Marie Noyen

Osteopaat DO

Di, Don en Vrij op afspraak

1. Maak uw afspraak online
2. Stuur een mail naar marie@hetappel.be en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
3. Telefonisch op : +32 473 385 734

 

www.noyen-osteopathie.be