Psycholoog Cindy Dewinter

Wie ben ik?

Ik studeerde af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel met als afstudeerrichtingen Volwassenen- en Orthopsychologie. Verder ben ik lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en erkend door de psychologencommissie, met erkenningsnummer 862118558. Ik ontving eveneens een toelating van de FOD Volksgezondheid om het beroep van klinisch psycholoog uit te oefenen (visumnummer: 262340).

Werkwijze

Een eerste gesprek is een kennismakingsgesprek waarin wordt afgetoetst wat de hulpvraag is en hoe ik je daarin kan ondersteunen. Daarna start een traject dat aangepast wordt aan jouw noden. Wanneer jouw hulpvraag niet aansluit bij mijn expertise of wanneer je het traject niet wenst verder te zetten, kan je worden doorverwezen. Mijn manier van werken is voornamelijk gebaseerd op oplossingsgerichte cognitieve therapie. Specifiek voor het behandelen en coachen van (jong)volwassenen met ADHD werk ik volgens de wetenschappelijk onderbouwde methode van Mary V. Solanto.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik richt mij specifiek op jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Voor volgende thema’s kan je bij mij terecht:

 • ADHD
 • neerslachtigheid, depressieve gedachten
 • stressklachten
 • burn-out
 • zingevingsvragen
 • psychosomatische klachten
 • relatieproblemen
 • communicatieproblemen
 • negatief zelfbeeld/weinig zelfvertrouwen
 • problemen op het werk

TALEN

 • Nederlands
 • Engels

Tarieven

Individuele begeleiding: 65 euro/50 minuten

Begeleiding als koppel/gezin: 95 euro/90 minuten

Je kan betalen met Payconiq, cash of bancontact. Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.

Terugbetaling

Informatie over terugbetalingsmogelijkheden per mutualiteit vind je hier

Ook tijdens een consultatie kan hierover meer informatie gegeven worden.

Psychologencommissie

Informatie over de plichten van een psycholoog en uw rechten als patiënt vind je hier (De plichten van een psycholoog, uw rechten | Psychologencommissie (compsy.be))

Cindy Dewinter

Klinisch Psycholoog

Din, woe, don, vrij en zat op afspraak

1. Maak uw afspraak online
2. Stuur een mail naar psycholoog.cindy.dewinter@gmail.com en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
3. Telefonisch op : +32 470 756 837