Reiki

Wat is Reiki?

Natuurlijke genezing

Een Reiki behandeling is geschikt voor alle leeftijden.

Duur sessie kinderen: 45 min
Duur sessie volwassenen: 1u

Reiki is een Japans woord. Vrij vertaald betekent het zoveel als ‘universele levensenergie’. Het biedt een alternatieve weg naar ontspanning van lichaam, geest en ziel.

Reiki laat energieblokkades verdwijnen, vermindert stress, versterkt de weerstand en ontspant.

Reiki activeert zelfgenezingskrachten, het is zeer doeltreffend bij slaapstoornissen en migraine. Chronische aandoeningen zoals cvs, fybromyalgie, rugpijnen kunnen met behulp van Reiki verzacht worden.
In deze drukke tijden kan Reiki ook aangewend worden om eens volledig in de diepte te kunnen ontspannen en je zodoende toe te laten terug meer met jezelf en je omgeving in balans te komen.
Reiki wordt gegeven door handoplegging en dringt door onze kleren heen, de energie vindt de weg naar de plaatsen in ons lichaam die het nodig hebben en herstelt de harmonie binnen in jezelf. Reiki brengt je in contact met je innerlijke zelf waardoor een golf van rust binnen in je lichaam voelbaar is. Ook na de behandeling kan dit aangename gevoel nog heel lang aanwezig blijven.

 

Afspraak maken?

Dit kan telefonisch of per mail.

+32 476 358 238

info@mintaka.be

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn, gelieve dan een bericht in te spreken, een sms of mail te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien je de afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

Nancy Vanhaesendonck

Reiki therapeut

Vrijdag voormiddag op afspraak

1. Voor een afspraak stuur een mail naar info@mintaka.be en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
2. Telefonisch op : +32 476 358 238

www.mintaka.be