Restartdieet

 

Wat is het Restartdieet?

 

Restart is zoveel meer dan een dieet, het gaat over het opnieuw aanleren van de juiste, gezonde gewoontes afgestemd op ieders levensstijl en -ritme.

Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase (of de goedmaakfase), een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je mentor wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

 

Werkwijze

 

Eerst hebben we een vrijblijvend intake gesprek. Daar worden eerst een heleboel vragen gesteld om een duidelijk beeld te krijgen over wie we voor ons hebben zitten, wat zijn/haar verwachtingen zijn en hoe groot de motivatie is. Dit zijn belangrijke aspecten voor een ideale samenwerking tussen klant en coach. Want enkel zo gaan we samen de beste resultaten bereiken.

Eens klant en coach er alle twee helemaal voor willen gaan, kunnen we echt starten.

Restart bestaat uit 3 fasen

Fase 1: Ontgiftingsfase of goedmaakfase

  • Dit is een strenge fase waarin we ons lichaam vooral rust geven en onze spijsvertering laten recupereren. We leggen de nadruk op discipline en structuur.

Fase 2: de zoekfase

  • Hier gaan we samen op zoek naar de ingrediënten die onze spijsvertering op de proef stellen en ongemakken geven. We starten ook met opbouwen van de gezonde gewoontes.

Fase 3 : de leeffase

  • Hier gaan we voeding en levensstijl en – ritme proberen afstemmen op mekaar, leren hoe we kunnen compenseren en zetten we de puntjes op de i van onze nieuwe mindset.

 

 

 

Afspraak maken?

Mail of bel ons voor een vrijblijvend intake gesprek.

info@fema-skinclinic.be      +32 473 951 161

www.restartdieet.com

Femke De Keersmaeker

Restart coach,

Op afspraak

1. Stuur een mail naar info@fema-skinclinic.be en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
2. Telefonisch op : +32 473 951 161