Workshop: En wat is jouw talent? (4-15jaar)

Workshop: En wat is jouw talent?
Voor kinderen en jongeren van 4 jaar t.e.m. 15 jaar

 

We leven in een maatschappij waar het cognitieve overheerst. Wie goed kan rekenen of taalvaardig is wordt al snel als slim bestempeld. Maar is dat zo?

Neen, natuurlijk niet! Iedereen wordt geboren met eigen talenten. De ene is beter met het hoofd, de andere met de handen en nog anderen laten sneller hun hart spreken. Voor elk van deze talenten ligt de toekomst open. Iedereen is dus ‘slim’ in iets.

 

“Als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen,
gelooft hij zijn hele leven dat hij dom is’
(Albert Einstein)

 

Het is wel belangrijk om je eigen talenten te herkennen, te erkennen en deze voeding te geven als je gelukkig en succesvol door het leven wil gaan.

Wij willen kinderen al vanaf jonge leeftijd kennis laten maken met hun talenten zodat ze deze gaandeweg steeds beter ontwikkelen en wanneer ze er klaar voor zijn zullen ze met veel plezier en overgave hun talenten op de wereld willen loslaten.

Op een speelse en creatieve manier geven we een aanzet. Wat is talent? Wat is jouw oertalent? Hoe kan je deze ontdekken en voeding geven. We gebruiken hierbij ook yoga en meditatietechnieken om diep in jezelf te kunnen kijken en naar jezelf te luisteren om deze talenten te ontdekken.

Een workshop bestaat uit twee zondagen waartussen twee weken zitten om thuis ook verder te werken en terug te kunnen koppelen op de tweede zondag.

 

We verdelen de kinderen in leeftijdsgroepen zodat we ons aanbod op de leeftijd kunnen afstemmen:

  • Leeftijdsgroep 4 jaar t.e.m. 6 jaar op zondagen 2 en 16 oktober van 9u tot 12u
  • Leeftijdsgroep 7 jaar t.e.m. 9 jaar op zondagen 25 september en 9 oktober van 9u tot 12u
  • Leeftijdsgroep 10 jaar t.e.m. 15 jaar op zondagen 25 september en 9 oktober van 14u tot 17u

 

 

De kostprijs is €45 voor een workshop van 2 zondagen. Wij voorzien alle materialen, fruit en water.

 

 

Wil jij jouw kind(eren) zijn of haar talenten helpen ontdekken zodat het later krachtig in het leven kan staan? Schrijf dan nu snel in via team.toermalijn@gmail.com want de plaatsen zijn beperkt om in kleine groepjes te kunnen werken.

 

Warme groeten,

Team Toermalijn