Workshops

 

 

GRATIS ontdekkingsworkshop: Zelfszorg voor uw mentaal en fysiek wezijn!

 

Nathalie Tverdy leert u op welke manier u voor uwzelf kunt zorgen, en de impact die het heeft op uw werkefficiëntie en op uw welzijn. Haar methode is eenvoudig: een betere balans en meer veerkracht dankzij een beter energieniveau en een vermindering van de stress.

Datum: 29/09/2019  in Het Appèl, Brusselsesteenweg 544 in 2800 Mechelen
Inschrijving verplicht via deze link

04/10 hier inschrijven

 

 

GRATIS – Infomoment “Van Burn-out tot Butterfly”

 

Een Burn-out is niet het einde, maar het begin van een transformatie naar een leven met meer vrijheid!

 

Is het niet helemaal duidelijk wat de transformatie van een vlinder te maken heeft met een burn-out? Ben je niet zeker of deze transformatie wel iets voor jou is? Wil je eerst wel eens weten met wie je te doen hebt?

 

Kom naar het infomoment “Van Burn-out tot Butterfly” en maak kennis met zowel mijn visie, mijn missie en mij als persoon. Pas als alles duidelijk is en het klikt kan er een mooie samenwerking plaatsvinden.

 

Gratis | max. 15 pers. | inschrijven verplicht

 

Beschikbare plaatsen en inschrijven zie: www.butterflyorganizing.be

 

 

Geluk zit in een klein boekje. – Workshop

 

Wanneer het allemaal te veel is, je lichaam niet meer mee wil met je hoofd, je het gevoel hebt dat je niets meer kan en niet weet hoe lang dit allemaal nog gaat duren. Is het moeilijk om positief te blijven denken. Toch heb je dit hard nodig om te kunnen starten met je herstel.

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een hele eenvoudige en direct toepasbare techniek die weinig van je energie vraagt maar je wel meteen een instant goed gevoel geeft.

 

€ 15,- | max. 10 pers. | inschrijven verplicht

 

Beschikbare plaatsen en inschrijven zie: www.butterflyorganizing.be

 

 

Workshop “Mijn Grenzen, Mijn Vrijheid!”

 

Je bent te lang en te veel over je grenzen gegaan. Nu wordt het tijd om je grenzen aan te geven én te bewaken. Maar hoe doe je dat nu?

 

Tijdens deze workshop ontdek je de 6 vragen die je helpen bij het stellen van je grenzen. Zodat jij jezelf op de eerste plaats durft zetten, “nee” kan zeggen tegen anderen én jezelf, zonder je schuldig te voelen.

 

€ 15,- | max. 10 pers. | inschrijven verplicht

 

Beschikbare plaatsen en inschrijven zie: www.butterflyorganizing.be