Yoga

Alle yoga vormen zijn voor iedereen toegankelijk, je kan op ieder moment een sessie komen uitproberen en al dan niet mee instappen. Vraag gerust om info bij één van onze docenten.

Yin Yoga

Veerle heeft als missie mensen te helpen innerlijke rust te vinden en letterlijk en figuurlijk te vertragen. Laagdrempelige beweging, rekening houdend met je eigen grenzen, en een bewuste ademhaling zijn daarbij essentieel. Yoga is voor haar de ideale manier om te ontspannen en los te laten.
 
Ik geef op maandagavond Yin Yoga en Easy Flow.

Om 19:30 geef ik Yin Yoga. Dit is een rustige yogavorm, met voornamelijk eenvoudige liggende en zittende houdingen waar we enkele minuten in blijven. De focus ligt op ontspanning en stretching. Je leert de stilte te vinden in jezelf en de grenzen van je lichaam te respecteren.

Om 20:30 geef ik Easy Flow, een iets actievere les waar de houdingen elkaar vlotter opvolgen. Liggende en zittende houdingen worden afgewisseld met staande houdingen.

Er is geen yoga-ervaring noch een fysieke conditie vereist. Allen van harte welkom! Je kan elk moment instappen na inschrijving.

 

 

Wanneer: op maandag om 19u30 en om 20u30

Inschrijven gewenst per mail naar mindfulrunmechelen@yahoo.com of op +32 498 310 488

Prijs: 11€ per individuele les of 100€ voor een reeks van 10 lessen.