stress en burn-out coach Nina

Wie ben ik?

Ik ben Nina en ik ben wie ik ben. Zorgzaam, betrokken, creatief en zeer actief. Ik ga voor de positieve kanten en laat me niet te snel van mijn stuk brengen door minder positieve zaken.

Uitdagingen zie ik als momenten om te kunnen groeien, bijleren en vooruit gaan in het leven. Na vallen komt sowieso opstaan en verder wandelen.

Iedere dag is een leerschool, leren over jezelf en over hoe je uw dag je beste dag ooit kunt maken.

Want het gaat om inzicht krijgen in je denkpatroon. Train je brein is letterlijk wat ik doe. Krijg inzicht en pak je gedachten aan.

Jij bent diegene die het stuur van jouw leven vastgrijpt.

Volgens mij is er niks mooiers om van je dag, je leven jóuw mooiste leven te maken. En dit is wat ik iedereen gun.

Is dit haalbaar? JA

Ook ik kom de minder mooie dingen van het leven tegen. Maar door te geloven in mezelf én trouw te blijven aan mezelf blijf IK richting geven aan mijn leven. Training is nodig om vaardigheden tot een automatisme te krijgen.

Neem volgende uitspraak ter harte en doe er iets mee:

‘Motivatie is niet blijvend, maar dat is schoon zijn na het douchen ook niet.

Het is iets waar je regelmatig voor moet zorgen.’

In mijn consultaties geef ik dan ook mijn volle focus, luister en denk mee met jou. Om datgene te vinden dat jij nodig hebt, dat jouw gelukkig(er) kan maken.

Datgene vinden, oefenen en eigen maken dat van jouw leven je mooiste leven maakt.

Hoe werk ik?

Het gaat om het hier en nu. We werken vanuit jouw huidige situatie en gaan richting morgen en de toekomst. Wat gisteren was kunnen we niet meer veranderen. Het gaat om nu en morgen, en alle dagen, jaren die volgen.

Het gaat om weerbaarder worden, trouw blijven aan jezelf om uiteindelijk te kunnen vertrouwen op jezelf. Er is maar één einddoel, komen tot ZELFCONTROLE.

De eerste sessie duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Zodat jouw huidige situatie duidelijk is voor mij. Zodat jij weet wie ik ben en ik jou heb leren kennen.

De daaropvolgende sessies zijn een uur.

In het begin zien we elkaar wekelijks. Zo wordt er intensief gewerkt aan datgene dat jouw terug weerbaarder maakt.

Na verloop van tijd zijn er enkele weken tussen want je hebt de tijd nodig om vaardigheden eigen te maken. Dit kan alleen door te oefenen, trainen binnen de muren van jouw wereld.

Ik vertrek vanuit de ingesteldheid dat iedereen autonoom is. Jij bent wie je bent en jij hébt al je kwaliteiten en sterktes in je. Je bent ze alleen even uit het ook verloren door omstandigheden, momenten in je leven.

Ik ga je niet veranderen. Ik wil je sterker maken zodat je écht terug meer gelooft in jezelf. Want je bent het waard om jouw leven ten volle te leven.

 

Hoe ga ik te werk:

1ste consultatie (1u30 à 2u):

Dan wil ik jou leren kennen binnen een veilige, vertrouwde omgeving. We nemen de tijd om terug te gaan in de tijd via een uitgebreide anamnese. Maar we komen vooral terug naar het hier en nu. Wat is jouw hulpvraag NU.

We bespreken eveneens het verdere verloop van het behandelingstraject.

2de consultatie (1u):

We starten vanuit de huidige situatie om te gaan werken naar de situatie waar je naartoe wilt. Wat is jouw gewenste situatie? We gaan jouw doel formuleren en concreet stellen.

3de en volgende consultaties (1u):

We gaan een licht werpen op jouw denk- en gedragspatronen die niet helpend zijn, en leren deze ombuigen naar helpende gedachten en daden. We gaan inzicht verwerven in je eigen tools, en mogelijkheden.

Via huiswerk starten we aan het concreet werken aan jezelf. Zodat je terug zelf het stuur van jouw eigen leven kan vastpakken.

afronding (1u):

We overlopen en formuleren de stappen die toekomstgericht genomen worden. We zetten jouw krachten en mogelijkheden nog eens in het daglicht zodat je hiernaar kan teruggrijpen in situatie waar het nodig is.

Afspraak maken:

Je kan online inboeken of telefonisch contact opnemen: 0477/90.26.09

Mocht ik niet beschikbaar zijn, gelieve je naam en telefoonnummer in te spreken zodat ik je kan contacteren.

Via mail ben ik steeds bereikbaar: trainjebrein@outlook.com

Mocht je niet op de afspraak geraken?

Geen enkel probleem. Verwittig mij ten minste 24 uren op voorhand. Dan kunnen we de afspraak nog annuleren of verplaatsen. Niet nagekomen of laattijd geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

Tarief:

65€ / uur

Nina Banckaert

Dinsdag, donderdag en vrijdag op afspraak

  1. Maak je afspraak online
  2. Stuur een mail naar trainjebrein@outlook.com en ik neem dan zo snel mogelijk contact op met u
  3. Telefonisch op: +32 477 902 609