stress en burn-out coach Nina

Het stuur van jouw leven stevig vastpakken

 

Ik ben Nina (41 jaar) en heb altijd al een grote interesse gehad in ‘de mens’. We zijn fascinerende wezens, maar het werkt niet altijd zoals we zelf zouden willen. En toch kunnen we dit zelf ombuigen. Kunnen we er zelf aan werken en ons zélf worden en liefst ook blijven.

 

Als afgestudeerde Assistent Psycholoog en bijkomende opleiding Ergotherapie, heb ik jaren in de gezondheidssector gewerkt.

Doorheen de jaren heb ik gemerkt dat het niet enkel gaat om tools meegeven of kapstokken aanreiken. Het is leerzamer om samen een weg te bewandelen. Om terug contact met onszelf te krijgen en van daaruit te groeien.

Ieder van ons heeft de mogelijkheden, de nodige tools, kapstokken in zich. Het gaat erom om deze daadwerkelijk in te zetten zodat we onszelf niet verloochenen, het contact met onszelf behouden en kunnen groeien in wat en wie we willen én kunnen zijn.

 

Velen onder ons weten wat we best doen om gezond, fit, energiek en vitaal door het leven te gaan. En toch ontbreekt het ons om dit om te zetten in daden.

 

Zo ben ikzelf bijvoorbeeld wat meer gaan sporten en dacht: ‘Sporten goed en wel, maar wat eten om geen afbreuk aan mijn lichaam te doen?’

Zo heb ik mijn diploma’s sportvoedingsadviseur en natuurvoeding behaald. Dankzij de tools die ik kreeg kon ik duidelijker de juiste keuzes maken, beslissingen nemen en dus optimaler eten in functie van mijn sportactiviteiten.

 

Gezond lichaam … gezonde geest.

Als het kopje niet mee wil, om welke reden dan ook, dan doen sport en voeding er niet toe. Dus de basis van ons geluk, van ons welzijn en algemene gezondheid is ons kopje.

Dit bracht mij om ertoe om te studeren voor stress- en burn-out coach.

 

En daarin ligt mijn persoonlijke drive: het willen helpen van mensen naar datgene wat ze zelf willen bereiken en/of zijn. Het stuur van jouw leven stevig vastpakken.

 

 

Wil je:

  • Je grenzen kunnen stellen
  • Een burn-out voorkomen of aanpakken
  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Gemakkelijker neen kunnen zeggen
  • Meer plezier, voldoening en energie ervaren
  • Jouw droom en/of een bepaald doel realiseren
  • Een juist evenwicht in je leven hebben mét tijd voor jezelf

 

Daarvoor kan je bij mij langskomen.

 

 

 

 

 

 

Hoe ga ik te werk:

 

1ste consultatie (1u30 à 2u):

Dan wil ik jou leren kennen binnen een veilige, vertrouwde omgeving. We nemen de tijd om terug te gaan in de tijd via een uitgebreide anamnese. Maar we komen vooral terug naar het hier en nu. Wat is jouw hulpvraag NU.

We bespreken eveneens het verdere verloop van het behandelingstraject.

 

2de consultatie (1u):

We starten vanuit de huidige situatie om te gaan werken naar de situatie waar je naartoe wilt. Wat is jouw gewenste situatie? We gaan jouw doel formuleren en concreet stellen.

 

3de en volgende consultaties (1u):

We gaan een licht werpen op jouw denk- en gedragspatronen die niet helpend zijn, en leren deze ombuigen naar helpende gedachten en daden. We gaan inzicht verwerven in je eigen tools, en mogelijkheden.

Via huiswerk starten we aan het concreet werken aan jezelf. Zodat je terug zelf het stuur van jouw eigen leven kan vastpakken.

 

afronding (1u):

We overlopen en formuleren de stappen die toekomstgericht genomen worden. We zetten jouw krachten en mogelijkheden nog eens in het daglicht zodat je hiernaar kan teruggrijpen in situatie waar het nodig is.

 

Afspraak maken:

 

Je kan telefonisch contact opnemen: 0477/90.26.09

Mocht ik niet beschikbaar zijn, gelieve je naam en telefoonnummer in te spreken zodat ik je kan contacteren.

 

Dinsdag, Donderdag, Vrijdag 14:00 – 19:00
Woensdag 09:00 – 13:00 // 14:00 – 19:00
Zaterdag 14:00 – 20:30

 

Via mail ben ik steeds bereikbaar: trainjebrein@outlook.com

 

Mocht je niet op de afspraak geraken?

Geen enkel probleem. Verwittig mij ten minste 24 uren op voorhand. Dan kunnen we de afspraak nog annuleren of verplaatsen. Niet nagekomen of laattijd geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

 

Tarief:

 

55€ / uur

Nina Banckaert

Dinsdag en vrijdag op afspraak

  1. Stuur een mail naar trainjebrein@outlook.com en ik neem dan zo snel mogelijk contact op met u
  2. Telefonisch op: +32 477 902 609