Familieopstelling

Familieopstelling

 

Tijd en locatie

De opstellingen gaan 1 keer per maand door op woensdag of zaterdag. Kijk de data na via de inschrijvingslink.

Het Appèl – Groepspraktijk , Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen

 

 

Opstellingen

 

Een bijzondere techniek om een antwoord te krijgen op jouw hulpvraag.

 

Heb je last van (chronische) pijn? Van stress? Van paniekaanvallen? Van perfectionisme? Van een verslaving? Vind je niet hét geluk in je leven waarnaar je zo verlangt? Voel je je vaak down en weet je niet waarom? Heb je (familiale) problemen die je maar niet opgelost krijgt? Weet je niet waarvoor je hier in ’t leven bent of welke keuze(s) je best maakt? enz. enz.

Allemaal vragen die we via opstellingswerk kunnen verkennen en waarop je zeker antwoorden krijgt.

 

Hoe?

 

Een groep van mensen komt samen en we gaan samen met hen jouw vraag verkennen. Jij houdt de leiding, ik begeleid, de aanwezige mensen – representanten genoemd – helpen jou tot heling en bevrijding te komen.

Mààr,

vooraleer je een eigen opstelling vraagt, raad ik aan eerst eens te komen deelnemen. Ook dit zal je reeds antwoorden geven.

Een opstelling is een wonderbaarlijke techniek. Je kan het amper in woorden uitleggen. ‘k Zou zeggen: durf de stap te zetten en schrijf je in. Je zal er geen spijt van hebben. Is het je allereerste ervaring met opstellingswerk, dan mag je GRATIS deelnemen.

Aarzel niet mij te contacteren voor meer info.

 

Door wie?

 

Hilde Geudens, begeleidt de opstellingen. Zij heeft als achtergrond maatschappelijk werkster en jeugdcriminologe, is erkend psycho-therapeute contextuele hulpverlening, opgeleid in EFT (Emotional Freedom Techniques – Tapping), Matrix Reimprinting (heling van het innerlijke kind) en familieopstellingen.

 

Wanneer?

 

Ongeveer één keer per maand, afwisselend op een woensdagavond (19u – 22u) en zaterdagvoormiddag (9u30 – 12u30).

Voor de specifieke data ga naar de agenda

Kostprijs:

Opsteller: 90 euro.

Bijwonen, evt. representeren als je zin hebt: 25 euro.

Allereerste ervaring: gratis!