Familieopstelling

Familieopstelling

 

 

Tijd en locatie

 

15 okt. 09:30 – 13:00

19/11 – 17/12

 

Het Appèl – Groepspraktijk , Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen

 

Over dit evenement

 

Thema’s waar jij als individu mee worstelt, vinden vaak hun oorsprong in de familie waarin je bent opgegroeid. Mogelijk draag je onverwerkte emotionele ladingen mee die reeds van generatie op generatie (onbewust) werden doorgegeven. Een opstelling kan dit zichtbaar maken en helen, waardoor jij en ook jouw (klein)kinderen niet langer worden belast.

Je kan een opstelling vragen omtrent een familievraag (bijv. waarom hebben wij zovele breuken in onze familie? of waarom zijn mijn ouders gescheiden? of waarom word ik niet gezien door mijn vader? waarom wenst één van mijn kind(eren) geen contact met mij?), maar ook over een persoonlijk thema zoals een ziekte, een (zelf)doding, een verslaving, een verlangen (bijv. naar een geschikte partner), wat is mijn missie?, welke job past bij mij? waarom ben ik niet gelukkig terwijl ik eigenlijk alles heb om gelukkig te zijn? etc.

Je kan opsteller zijn maar ook uit je deelname als observator/representant kan je verrassend veel halen waarmee jij ook met je eigen vragen verder kan.

 

Heb je graag ook zelf eens een eigen opstelling, geef dit dan mee bij je inschrijving, dan zet ik je op de wachtlijst. Van de opsteller vraag ik dat hij/zij reeds minimaal in één opstelling heeft gerepresenteerd (hoeft niet bij mij).

Vind je ook representeren spannend, je kan ook gewoon eens komen ervaren zonder er iets van je wordt verwacht. Er zal optimaal naar jouw wens worden geluisterd.

Je bent welkom vanaf 9u15, we starten stipt om 9u30 en eindigen ten laatste om 13u. ​

 

Pijs en inschrijvingen

Als opsteller investeer je 75 euro, als representant 25 euro.

Inschrijvingen mail naar hilde@helenvantrauma.be