Voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een natuurlijke manier om het evenwicht van de persoon te herstellen of te ondersteunen op zowel fysiek, emotioneel en energetisch vlak. De reflexzones op de voet staan in verbinding met organen en weefsels in het lichaam. Deze zones worden gemasseerd met de duim en de vingers via drukpunttechnieken. Het lichaam wordt terug in balans gebracht doordat er een vrije energiedoorstroming is mogelijk gemaakt. Deze doorstroming in het lichaam is de basis van onze gezondheid.

 

Indicaties voetreflexologie

Vermindering van stress en spanning, versterking van de immuniteit en het zelfgenezend vermogen, optimalisering van de doorbloeding en het verwijderen van afvalstoffen. Dit zowel preventief als curatief.

 

Werkwijze

Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om innerlijke rust te ervaren. Het werkt pijnverlichtend, preventief en ontspannend. Het is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. Deze zones staan in verbinding met organen en delen van het lichaam.
 Het woord ‘reflexie’ staat voor ‘spiegel’: de voet weerspiegelt ons hele organisme. Voetreflexologie bevordert ons vermogen tot zelfheling en geeft innerlijke kracht. Herstel de verbinding met jezelf, geestelijk en lichamelijk en laat je levensenergie stromen.

Voetreflexologie staat voor de verbinding van alle organen, spieren en lichaamsdelen met plaatsen op onze voeten. De reflexologie deelt de voetzool in zones die overeenkomen met delen in het lichaam. Door behandeling van deze zones wordt de energiedoorstroming in het hele lichaam hersteld en onderhouden. Een goede energiedoorstroming ligt aan de basis van onze gezondheid. Vermoeidheid, loomheid of ziekte kunnen een gevolg zijn van energieblokkeringen.

Reflexzonetherapie komt oorspronkelijk uit China.

 

Tarieven

Nancy: 55€

Nancy Vanhaesendonck

Voetrefelxoloog

Vrijdag voormiddag op afspraak

1. Voor een afspraak stuur een mail naar info@mintaka.be en we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u
2. Telefonisch op : +32 0476 358 238

www.mintaka.be