Lichaamsmassage

 

Wie ben ik?

Toen ik in Madrid woonde, kwam ik meermaals in contact met de wereld van massage en wellness. Dit was mij niet vreemd omdat ik als kind al van dichtbij heb gezien hoe mijn moeder haar praktijk als schoonheidsspecialiste wist uit te bouwen. Daardoor kreeg ik ook de kans om deel te nemen aan verschillende gezondheidsbeurzen.

Aangezien ik meer en meer gefascineerd werd door gezondheid en welzijn, besloot ik om verschillende cursussen te volgen in Madrid. Zo behaalde ik een diploma in de schoonheidsverzorging, voetreflexologie en quiromasaje (massage).

In 2015 richtte ik mijn eigen zaak op in het centrum van Madrid, waarin ik voornamelijk lichaamsmassages, gelaatsverzorgingen en voetreflexologie aanbood. Na mijn terugkeer naar België besloot ik om deze passie verder te zetten door zowel massages aan huis als in Het Appèl aan te bieden. Van harte welkom!

 

Ons aanbod

 

Relaxerende lichaamsmassage

De relaxerende massage is dé klassieker onder de massages. Ook al besteden wij als masseur aandacht aan het volledige lichaam, toch gaan wij daarbij op zoek naar de zones waar de meeste spanning vastzit. Meestal zijn dit de nek, de schouders en de rug. De massagebewegingen zijn rustgevend en vloeiend en worden uitgevoerd met zachte druk.

Dit soort massage kan ook perfect gecombineerd worden met de ayurvedische gelaats-, hoofd-en nekmassage, ook wel gekend onder de naam “shiro champi”. Hierbij maken we gebruik van een olie die ook geschikt is voor het haar en de hoofdhuid. De shiro champi massage bestaat uit een combinatie van stevige en zachte massagegrepen met een verschillend ritme, waardoor een ontspannend effect op de nek-en schouderregio verkregen wordt. Ze wordt ook aangewend om stressgerelateerde klachten en verschillende soorten hoofdpijn te verminderen.

 

Anti-cellulitis massage

Veel mensen kampen met een ophoping van afvalstoffen in de benen, maar dit probleem kan zich evengoed op andere plaatsen in het lichaam manifesteren. Hierdoor ontstaat de gekende sinaasappelhuid, die vaak gespannen en pijnlijk aanvoelt. Door een drainerende massagetechniek met de juiste producten van het merk Anesi te combineren, verkrijgt men een betere doorbloeding, worden afvalstoffen sneller afgevoerd, vermindert het pijnlijke en gespannen gevoel en wordt het volume van de benen gereduceerd.

 

Hawaïaanse massage 

Tijdens deze massage, ook wel gekend als lomi lomi, wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange, vloeiende bewegingen, waarbij veel met de onderarmen gewerkt wordt. Om deze bewegingen – lijkend op milde oceaangolven – vlot te kunnen uitvoeren wordt er bij deze massagevorm veel warme olie gebruikt.

Ook al is het belangrijkste doel van deze massage om het lichaam en de geest in balans te brengen, toch dient zij ook als bindweefselmassage. Wie zulke behandeling heeft ondergaan, voelt zich achteraf als herboren. De massage geeft nieuwe energie en heeft een stimulerend effect op de spieren, de bloedcirculatie, de organen, de huid, het zenuwstelsel en de zintuigen.

 

Vanaf begin augustus ’22 zullen hoogstwaarschijnlijk ook volgende massages aangeboden worden: zwangerschapsmassage, babymassage

Vanaf begin september ’22 zullen hoogstwaarschijnlijk sportmassage en deep tissue massage aangeboden worden.

 

Tarieven

 

Alle lichaamsmassages hebben hetzelfde tarief:

30min aan €35

60min aan €65

90min aan €80

Goedele Mans

Massagetherapeut

donderdagavond op afspraak

1. Maak uw afspraak telefonisch +32 460 95 76 97
2. Stuur een mail naar goedele.mans@gmail.com we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u